Meistä

Keitä ne on ne Mankelit?

Neljä softaa rakastavaa kaverusta, jotka yhdistivät voimansa rakentaakseen jotain omaa ja tarjotakseen tietojaan ja taitojaan myös muille.

Juho
Juho Torkkeli

juho@mankeli.co

Aku
Aku Paananen

aku@mankeli.co

Jesse
Jesse Lappalainen

jesse@mankeli.co

Onnimanni
Onnimanni Hannonen

onnimanni@mankeli.co

Arvot

Miten me työskentelemme?

Meidän toimintatapamme perustuu yksinkertaiseen, mutta voimakkaaseen ajatukseen: menestyksemme on suoraan yhteydessä asiakkaidemme menestykseen. Tämä periaate ohjaa meitä asettamaan asiakkaidemme tarpeet kaiken muun edelle. Pyrimme luomaan kestäviä suhteita jokaiseen asiakkaaseen, varmistaen, että kumppanuutemme perustuvat luottamukseen ja yhteiseen kasvuun.

Sitoutumisemme erinomaisuuteen on järkkymätön; pidämme kiinni tiukoista standardeista työmme laadussa. Jos projekti ylittää toiminta-aluettamme, emme tingi laadusta. Sen sijaan ohjaamme asiakkaamme muiden asiantuntijoiden luo, jotka voivat täyttää heidän tarpeensa korkeiden standardiemme mukaisesti.

 • Asiakas ensin

  Menestyksemme on suoraan verrannollinen asiakkaidemme saavutuksiin, minkä takia asetamme heidän tarpeensa aina etusijalle.

 • Kestävät ja pitkä-aikaiset kumppanuudet

  Olemme sitoutuneet kehittämään vahvoja, pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa, korostaen luottamusta ja pitkäjänteistä yhteistyötä.

 • Emme tyydy keskinkertaisuuteen

  Pidämme yllä erittäin korkeita laatustandardeja. Jos asiakkaan tarpeet eivät kohtaa meidän ydinosaamisen kanssa, ohjaamme heidät muiden ammattilaisten luokse. Emme myy mitään mitä emme pysty toimittamaan.

Ydinosaaminen

Mitä tuomme pöytään?

Tiimimme koostuu neljästä rautaisesta ammattilaisesta, joilla kullakin on yli viiden vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. Yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella ei mikään tekninen haaste ole meille liian suuri. Jos pystyt kuvittelemaan sen, me pystymme toteuttamaan sen.

Asiakkaamme ovat usein pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Tiimimme ymmärtää heidän tarpeitaan erityisen hyvin, sillä jokainen meistä on myös yrittäjä. Tämä yhdistettynä tekniseen osaamiseemme takaa sen, että ratkaisumme ovat teknisesti vahvoja ja strategisesti linjassa asiakkaidemme liiketoiminnan kanssa.

 • Kokenut tiimi

  Tiimimme koostuu neljästä kokeneesta ammattilaisesta, joilla on yhteensä yli 20 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä, mikä takaa kyvyn kohdata monenlaisia teknisiä haasteita.

 • Yrittäjähenkisyys

  Jokainen devaajamme on myös yrittäjä, joten ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja tavoitteet.

 • (joka) Paikan höylät

  Kivenkova tekninen osaaminen ja yrittäjähenkisyys yhdistettynä tarkoittaa sitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut.

Tekkistäkki

Mitä teknologioita käytämme?

Käytämme uusimpia ja parhaimpia teknologioita toimintavarmojen, skaalautuvien ja tietoturvallisten sovellusten rakentamisessa!

React

React on JavaScript-kirjasto käyttöliittymien rakentamiseen.

Flutter

Flutter on Googlen kehittämä avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitysalusta, jolla voidaan kehittää mobiilisovelluksia, web-sovelluksia ja työpöytäsovelluksia samasta koodipohjasta käsin.

Figma

Figma on pilvipohjainen suunnittelutyökalu, jolla voidaan luoda, testata ja jakaa käyttöliittymäsuunnitelmia.

Angular

Angular on TypeScript-pohjainen avoimen lähdekoodin web-sovelluskehys.

Astro

Astro on uusi, moderni ja nopea tapa rakentaa nopeita ja hakukoneoptimoituja verkkosivuja.

AWS

Amazon Web Services on pilvipalvelualusta, joka tarjoaa mm. tietokanta- ja tallennuspalveluja.

Vue

Vue on JavaScript-kirjasto käyttöliittymien rakentamiseen.

Node

Node on JavaScript-ympäristö, joka mahdollistaa JavaScriptin suorittamisen palvelimella.

GCP

Google Cloud Platform on pilvipalvelualusta, joka tarjoaa mm. tietokanta- ja tallennuspalveluja.

Ollaan yhteyksissä!

Utelias kurkkaamaan mitä mankeli tarkoittaa sinun liiketoiminnallesi?