Palvelut

Mitä me tarjoamme?

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle sinulle räätälöityjen softaratkaisujen avulla!

Järjestelmien ja palveluiden suunnittelu

Autamme asiakkaitamme integroimaan ja hyödyntämään digitaalisia ratkaisuja liiketoimintansa tehokkaaseen optimointiin. Erikoistumme järjestelmien suunnitteluun, jotka eivät ole ainoastaan vankkoja ja skaalautuvia, vaan myös räätälöityjä vastaamaan kunkin yrityksen yksilöllisiä tarpeita ja haasteita. Toimintatapamme yhdistää strategisen suunnittelun, innovatiivisen ajattelun ja uusimmat teknologiset edistysaskeleet asiakkaidemme toimintatapojen muuttamiseksi, mahdollistaen heille korkeamman tehokkuuden, tuottavuuden ja kannattavuuden.

Käyttöliittymien ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Keskitymme luomaan visuaalisesti houkuttelevia ja intuitiivisia käyttöliittymiä. Suunnittelumme ei ole ainoastaan esteettistä, vaan tarjoaa myös optimaalisen käyttäjäkokemuksen, joka on saumaton ja mukaansatempaava. Varmistamme, että käyttöliittymämme ovat saavutettavia ja helppokäyttöisiä, keskittyen suorituskyvyn optimointiin taataksemme sujuvan toiminnan eri laitteilla ja alustoilla. Tiimimme yhdistää luovuuden tekniseen asiantuntemukseen rakentaakseen käyttöliittymiä, jotka resonoivat käyttäjien kanssa ja lisäävät sitoutumista.

Softakehitys

Erikoistumme huippuluokan sovellusten luomiseen mobiili-, web- ja työpöytäalustoille. Käytämme uusimpia teknologioita ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä kehittääksemme ratkaisuja, jotka eivät ole vain innovatiivisia, vaan myös turvallisia ja skaalautuvia. Kokeneet kehittäjätiimimme työskentelevät tiiviisti asiakkaiden kanssa ymmärtääkseen heidän tarpeitaan ja toimittaakseen räätälöityjä sovelluksia, jotka ylittävät odotukset. Keskitymme luomaan ohjelmistoja, jotka ovat sekä tehokkaita että käyttäjäystävällisiä, tarjoten kilpailuedun digitaalisessa maisemassa.

Softan ylläpito

Sitoudumme tarjoamaan jatkuvaa tukea ja ylläpitoa asiakkaidemme ohjelmistosovelluksille. Tunnistamme ohjelmistojen ajantasaisuuden ja turvallisuuden merkityksen nopeasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä. Palveluihimme sisältyvät säännölliset päivitykset, turvapäivitykset ja suorituskyvyn parannukset varmistaaksemme, että ohjelmistot pysyvät luotettavina ja tehokkaina. Tarjoamme myös vianmääritystä ja teknistä tukea käsitelläksemme mahdolliset ongelmat nopeasti, tavoitteenamme minimaalinen seisokkiaika ja jatkuvan optimaalisen ohjelmistosuorituskyvyn ylläpito.

Seuraavat askeleet

Miltä meidän tyypillinen projekti näyttää?

Joskus asiakkaalla on hyvin selkeä idea siitä mitä he haluavat, ja voimme jättää joitain näistä vaiheista väliin. Joskus he eivät tiedä mitä he haluavat, ja saamme viettää enemmän aikaa tussitaulun äärellä, ja sekin on täysin ok!

Yhteydenotto ja briiffaus

Asiakas ottaa yhteyttä idean tai tarpeen tiimoilta, ja varaamme ajan maksuttomaan konsultointiin. Selvitämme yksityiskohdat, ja aktiivisesti haastamme ideaa löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun. Annamme arviot mahdollisesen jatkotyön aikataulusta ja kustannuksista.

Järjestelmän ja käyttöliittymän suunnittelu

Aloitamme systeemin arkkitehtuurin ja käyttöliittymän suunnittelun. Luomme interaktiivisia prototyyppejä, joita voi testata oikeilla käyttäjillä. Tässä vaiheessa iteroimme useita eri suunnitelmia tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Sovelluksen kehitys

Kun asiakas on tyytyväinen suunnitelmiin, aloitamme itse järjestelmän kehittämisen. Tässä vaiheessa asiakas voi ottaa rennosti, sillä välin kun me teemme kaiken raskaan työn. Heti kun ominaisuuksia on testivalmiina pääsee asiakas kokeilemaan järjestelmää!

Ylläpito ja päivitykset

Järjestelmän ylösajon jälkeen pidämme huolen että se myös pysyy ylhäällä. Seuraamme järjestelmää aktiivisesti ja varmistamme sen toimivan uusimpien teknologioiden kanssa. Varmistamme järjestelmän pysyvän turvallisena päivittämällä riippuvuuksia aina kun uusia versioita on saatavilla. Järjestelmän aktiivinen ylläpito myös mahdollistaa jatkokehityksen pienemmällä kynnyksellä!

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Minkälainen on räätälöidyn softan hintalappu?

Räätälöidyn ohjelmiston kustannukset riippuvat projektin monimutkaisuudesta ja hinnoittelumallista. Tarjoamme ilmaisen konsultaation tarpeidesi läpikäymiseen ja tarjouksen tekemiseen. Yleensä projektimme vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin.

Minkälaisia hinnoittelumalleja tarjoatte?

Tarjoamme useita hinnoittelumalleja eri tarpeisiin. Yleisimmät hinnoittelumallimme ovat kiinteä hinta, puolikiinteä hinta, tavoitehinta ja tuntiveloitus. Kullakin mallilla on omat etunsa ja haittansa, joten annamme tarjouksemme aina projektiin sopivimmalla mallilla.

En ole koskaan ostanut softaa, miten ostoprosessi toimii?

Ei hätää! Itse asiassa useimmat asiakkaamme ostavat ohjelmistoa ensimmäistä kertaa. Opastamme sinut prosessin läpi ja varmistamme, että ymmärrät kaiken. Sovitaan ilmainen konsultaatio tarpeidesi läpikäymiseen ja siihen, miten voimme auttaa sinua!

Mistä löydän rahoitusta softaprojektille?

Ohjelmistoprojektien rahoitusta varten on paljon vaihtoehtoja, julkisesta rahoituksesta yksityisiin sijoittajiin. Olemme auttaneet asiakkaitamme hankkimaan rahoitusta heidän projekteilleen, aina hakemusten tekemisestä pitchaamiseen saakka.

Pitäisikö minun käyttää valmiita ratkaisuja vai teettää räätälöity sovellus?

Se riippuu tarpeistasi. Valmiit ohjelmistot ovat yleensä halvempia ja nopeampia toteuttaa, mutta ne eivät välttämättä ole täydellinen ratkaisu tarpeisiisi. Räätälöity ohjelmisto on suunniteltu tarpeitasi varten, mutta se on yleensä kalliimpaa ja sen toteuttaminen kestää pidempään.

Kuinka pitkiä tyypilliset softaprojektit ovat?

Projektimme kestävät yleensä muutamasta päivästä pariin vuoteen. Sisäiset työkalumme ja prosessimme on suunniteltu joustaviksi, joten voimme nopeasti saada projektisi käyntiin.

Ollaan yhteyksissä!

Utelias kurkkaamaan mitä mankeli tarkoittaa sinun liiketoiminnallesi?